tirsdag 1. januar 2008

Klinikk Haugesund

4+ negative erfaringer:
Lenke: Klinikk Haugesund

35 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Jeg har fått utført 2 hårtransplantasjoner hos Klinikk Haugesund og Ragnhild Stuve. Jeg sier bare TUSEN TAKK!
Det er det beste jeg har gjort. Nå ser jeg like ung ut som jeg føler meg. Det er ingen som kan se at jeg har utført hårtransplantasjon, ikke engang frisøren min kunne se det. Så naturlig ser det ut.
Jeg har fått et helt nytt liv etter at jeg har vært hos Klinikk Haugesund. All ære til den dyktige Ragnhild Stuve og hennes gode kollegaer.
Hilsen en superfornøyd mann fra Sandnes

Anonym sa...

Får Ragnhild Stuve fortsatt tid til å drive med hårtransplantasjoner? Hun ble jo dømt og måtte i fengsel for grovt underslag.

Anonym sa...

Hei! Jeg har tatt en liten hårtransplantasjon ( høye viker)hos Ragnhild Stuve v Klinikk Haugesund for halvannet år siden. Er veldig fornøyd med resultatet!TUSEN TAKK!!

Anonym sa...

Ragnhild Stuve er komplett udyktig. Hun ødelegger utseendet ditt for livet!!!

Anonym sa...

Vet ikke om Stuve allerede har vært i fengsel, jf. det som står lenger oppe. Hun ble i hvert fall nettopp dømt i lagmannsretten. Stusselige greier, hun prøvde å komme seg unna med å snakke om depresjon og alt mulig, den tilstanden befant hun seg da tilsynelatende i mens hun opererte folk og stod på.
http://www.h-avis.no/nyheter/stuve-ma-i-fengsel-1.3550740

Anonym sa...

Ragnhild stuve er bare helt forferdelig ubehagelig og komplett udugelig. I domsreferatet hvor hun blir dømt for grovt utroskap fremkommer det at det hun bedriver nå med laser og hår og slikt bare var noe hun iverksatte fordi hun ikke kunne gjøre det hun faktisk var utdannet til. Tragisk

Anonym sa...

Ragnhild Stuve er en skamplett. Et utyske!

Anonym sa...

klinikk haugesund og ragnhild stuve er IKKE å anbefale !!!

Anonym sa...

Jeg må nok slutte med til de øvrige negative kommentarene vedr. ragnhild stuve og klinikk haugesund. Ingen av de to er verdt å anbefale - stuve er noe av det mest ubehagelige mennesket jeg noen gang har møtt, grisk og ubehagelig rett og slett. Grøsser når jeg tenker på henne.

Anonym sa...

Har nettopp vært en tur innom Klinikk Haugesund og Ragnhild Stuve for en hårtransplantasjon. Kan bare snakke for meg selv og av egen erfaring, at jeg ble møtt av meget oppegående, hyggelige og profesjonelle mennesker på Klinikken. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og har fått en veldig bra og seriøs oppfølging hele tiden. Fikk beskjed om å ta kontakt med dem, om det var noe jeg lurte på, noe jeg også gjorde, alltid saklige svar. Kan bare si at Klinikk Haugesund, fungerte veldig bra for meg, virket veldig seriøse og har bare positive inntrykk, kommer til å bruke dem ved en senere anledning også.

Anonym sa...

Resultatet fra operasjonen hos klinikken er det reneste bombekrater - arr, arr og klynger med hårstrå i alle andre retninger enn noe som kan minne om naturlig.

Anonym sa...

Hei ))
Jeg må personlig si at jeg overhode ikke kjenner meg igjen i noen av det uttalelsene som kommer fram her på denne bloggen?? Jeg har selv vært i kontakt med Ragnhild Stuve hos Klinikk Haugesund og fikk gjort en hårtransplatasjon Desember 2011 der det ble gjort plantet 1550 grafer. Det hun og hennes kolleger har fått til er bare helt KJEMPE SUPERT!!! hele den gode oppføllingen i ettertid helt til den siste kontrollen som jeg hadde den 7.5-2013 som konstanterer et resultat som jeg er KJEMPE FORNØYD MED ))) All ære til Ragnhild og hennes dyktige medarbeidere TUSEN HJERTELIG TAKK FOR HJELPEN og det er en liten ting til folkens!!!! Det er lov å gjøre feil trinn i livet, hun har tatt sin straff for det, rart at noen skal absolutt forfølges... Det er mange andre høytstående personer her i dette samfunnet som har gjort større og verre ting en det som hun har gjort og tatt sin straff for det men som en ikke hører noe mer om!!!! Men en ting kan jeg forsikkre om at hvis jeg trnger en eller annen form for behandlig igjen så kommer jeg til å kontakte Ragnhild om hjelp igjen!!!! TUSEN TAKK RAGNHILD OG TIL DINE KOLLEGAER!! :-)

Kjempe fornøyd mann fra Fitjar

Anonym sa...

http://hartransplantasjon.info/klinikk-haugesund/

Her ser det ut til å være en del pasienterfaringer fra folk som har vært hos Klinikk haugesund.

Anonym sa...

Klinikk haugesund har forringet utseendet mitt til det tragiske.

Anonym sa...

Klinikk haugesunds personale består av frisør, blogger, sykepleier, utenlandske folk og en straffedømt lege. Jeg synes ikke det er betryggende.

Anonym sa...

Ikke fornøyd med klinikk haugesund i det hele tatt! Dyrt og dårlig!

Anonym sa...

Jeg håper de ansatte på klinikk haugesund føler sterkt ubehag når de bruker pengene jeg betalte dem. Det var falske lovnader de kom med og skadene behandlingen deres resulterte i på ansiktet mitt er uopprettelig!

Anonym sa...

arbeidet og kompetansen til klinikk haugesund og de som jobber der er fullstendig søppel! De har operert inn silikon som har stor sjanse for å sprekke!

Anonym sa...

Jeg leste at legen på klinikk haugesund er straffedømt - sier vel noe om vedkommendes dømmekraft??

Anonym sa...

Unngå klinikk haugesund! Dyrt og dårlig!

Anonym sa...

http://www.nrk.no/rogaland/lege-funnet-skyldig-1.6546002

Artikkel som omtaler dommen mot Ragnhild Stuve.

Anonym sa...

Velg kirurg med omhu!
Jeg vurderer hårtransplantasjon, men jeg styrer unna norske klinikker. Jeg er utdannet språklektor og har undersøkt klinikker, frarådinger og anbefalinger fra pasienter på norske, franske, tyske og engelskspråklige sider. I Norge er det ingen av de som driver med hårtransplantasjoner som er utdannet i plastisk kirurgi eller hårkirurgi (som i dag er en egen spesialitet innen kirurgien). I Haugesund utføres hårtransplantasjoner av en øre-nese-hals-lege. I andre norske byer utføres inngrepene av den såkalte Poseidon-klinikken. Der blir man hårtransplantert av et par allmennleger som gjør inngrepene på fritida si. Det er INGEN i Norge som er spesialister på hårtransplantasjon. Det er også mange ufaglærte i utlandet som driver med hårtransplantasjoner fordi det er så økonomisk lukrativt, og jeg har lest og sett bilder av de mest grusomste resultater fra klinikker i England, Polen, Romania, Tyrkia, Sverige, India og Norge (Klinikk Haugesund. Klinikken hevder at "kirurgen" Dr. Stuve har vært i Hellas på kurs for å lære hårtransplantasjon. Jeg lurer på hos hvem hun har gått på kurs? Det finnes ingen anerkjente kirurger i Hellas. Og hårtransplantasjon er et spesialfelt ikke noe man lærer på et kurs. Men det er noen få i Europa som duger, og som er spesialleger innen kirurgisk hårtransplantasjon. Det er disse: Dr. Feriduni (Belgia), Dr. Bisanga (Belgia)Dr. Mwamba(Belgia) Dr. Hartmann (Sveits) og Dr. Maras (Kypros). Alle disse er kirurger med spesialistutdanning innen fagfeltet Hair Replacement Surgery. Og de driver kun med hårtransplantasjon (ikke noe annet), hver dag! Velg en av de ovennevnte, og sannsynligheten for at du blir fornøyd er stor. Men de har lang ventetid (opptil et år).

Anonym sa...

Folkene på klinikk haugesund og servicen deres har jeg ikke noe godt å si om. Om de bevisst uttaler seg om ting de ikke vet og kan skape av resultater, eller om det er manglende kunnskaper som ligger til grunn vet jeg ikke, men informasjonen deres er villedende. Resultat er ikke i nærheten av lovnader fra klinikken og det de er betalt av kundene for!

Anonym sa...

http://www.bt.no/nyheter/innenriks/Ubetinget-for-Stuves-soster-1920159.html

Avisartikkel om dommen mot klinikk haugesund eier.

Anonym sa...

Skjønner ikke at klinikk haugesund gidder å fortsette, det er jo bare klager og misnøye med dem. Styrer selv lett unna kvakksalverne der og sikrer meg dermed et godt resultat. Fengselsstraff og -opphold på en av de ansatte er ikke akkurat god reklame.

Anonym sa...

Klinikk haugesund er crap!

Anonym sa...

Var hos klinikk haugesund, men ante at alt var ikke helt som det burde være, de snakket kun om finansiering av operasjonen og hvordan jeg kunne få til det, lite om annet egentlig.

Anonym sa...

Jeg var hos Klinikk haugesund for noen år siden - ikke noe begeistret for behandling, ansiktet mitt var heelt ødelagt og må sies å være det fortsatt. Så har jeg lest at klinikken og ragnhild stuve drev med underslag, var politi, dom, fengsel og greier - har man da krav på erstatning som kunde?

Anonym sa...

*latter*

Er det noen som helst som noen gang har hatt en god opplevelse hos Klinikk haugesund? Er jo bare klaging og misfornøyde kunder jo!

Anonym sa...

RagnHild Stuve er et løgnaktig og urederlig menneske.

Anonym sa...

skulle søke litt og se om klinikk haugesund var noe å satse på, men det er jo så mye kritikk og klager at jeg nok står over

Anonym sa...

Hater Klinikk haugesund. De har ødelagt livet mitt!

Anonym sa...

Styr unna klinikk Haugesund sier jeg bare. Griske og inkompetente som bare det er min erfaring!

Anonym sa...

Forferdelig menneske...
Prøvde å få meg til å vurdere andre behandlinger, da hun mente det var ting galt med ansiktet mitt - som jeg aldri hadde spurt om engang.. Jeg kjøpte selvfølgelig ingen av tjenestene hennes.

Kom og spurte om 1 ting jeg ville operere, gikk ut med verdens dårligste selvtillit.
Hun er en grisk person, som feeder på mennesker som ikke liker utseendet sitt.
Ikke gå til henne.

Anonym sa...

Ragnhild stive er skikkelig fæl. Rakker ned på ting ved ansikt som er litt utenfor normalen og sier at det må endres. Leste at hun hadde sittet i fengsel, sikkert der hun ble så fæl.