tirsdag 1. januar 2008

Dr. Hussain (My Hair Clinic)

6 positive erfaringer:Lenke: My Hair Clinic

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det er her 7 klinikker som er listet opp. Disse klinikkene tilsammen har vel noen tusen operasjoner. Det som da er synd er at kun kommer opp negative erfaringer (det er viktig), men kan man ut ifra dette vurdere en klinikk totalt? Det er sikkert 10000`er som har fått transplantert på disse tilsammen, og kanskje 15-20 som kommenterer negativt og ingen positivt, fordelt på 7 opplistete bedrifter. En blogg som dette er en blogg som 99 prosent som skal gjøre en transplantasjon kommer til og se på, og kanskje/antageligvis velge klinikk ut fra denne bloggen. Det jeg vil fram til er at vist noen skal gjøre en transplantasjon, så ville jeg gått gjennom andre kanaler. Ikke hengt meg opp i denne her formye. Du vil ikke få et riktig bilde.

Benjamin sa...

Hei Anonym,

De som velger en hårtransplantasjon må selv vurdere de ulike klinikkene, og denne bloggen er en bra motvekt til informasjonen fra klinikkene selv, som selfølgelig er ganske farget.

Det som er helt sikkert er at det finnes mange dårlige klinikker som kan gi katastrofalt dårlig resultat - jeg har selv erfart dette.

Det er også viktig å vite at teknikkene for hårtransplantasjon har utviklet deg mye de siste årene uten at mange av klinikkene som jobber i Norge har fulgt med.

Mange av de norske klinikkene jobber også med alt fra silikonpupper til fettsuging til hårtransplantasjon. Når klinikkene ikke spesialiserer seg blir resultatet deretter.

Anonym sa...

Efter at have prøvet alle de schampoos, hårtransplantation virkelig løser dit skaldethed problem.
http://dk.phaeyde.com/har-implantation

Anonym sa...

Discounted Hair Restoration i udlandet, men stadig i Europa
dk.phaeyde.com/har-implantation/priser-koste

Anonym sa...

Hår Restoration Før Efter Resultat Fotos af mandlige og kvindelige
dk.phaeyde.com/har-implantation/resultater-for-efter-billeder